fbpx

EL MAILLOT

¡El maillot més elegant de sempre! , amb teixit tècnic que garantitza una total transpiració. Incorpora manigues de tall láser amb silicona interior que evita el movimient.
Destaca el seu dorsal amb teixit amb protecció UV devant els raigs del sol. Un maillot que tot ciclista ha de tindre en el su armari, donat que combina a la perfecció amb el culotte de la prova.

EL CULOTTE

Culotte per aquells ciclistes que busquen alts detalls tècnics a la vegada que un toc d´ elegancia i sofisticació en las sevas robes. Confeccionat amb el teixit tècnic, que assegura la compresió necessaria de la musculatura, es ultra-lleuger i ofereix una excel·lent transpiració. Incorpora la nova badana TM Evo i te punys amb grip de silicona per un agarre perfecte durant el pedaleig. Diseny exclusiu de la prova combinant el negre i el taronja en els punys amb una composició geomètrica que li aporta personalitat i distinció.

ARMILLA BIKE

Armilla tallavents extremadament lleuger, confeccionat amb teixit T-wind al frontal i Ultra Violet Mesh a la esquena, protegint contra raigs UV i asegurant la transpiració. La flexibilitat de les seves capes permeten plegar--ho i guardar-se fácilment a la butxaca del maillot o la xaqueta. Diseny EPIC COSTA BRAVA. Perfectament combinable amb els maillots i culottes de la colecció.

GORRA I MITJONS

Gorra de ciclisme d' ajust perfecte, ideal per portar sota el casc o com prenda casual a les teves sortides. Ofereix protecció als ulls contra el sol i la suor. Asimateix, el teixit amb el que està confeccionada permet una bona evacuació de la suor, evitan que estigui l' interior de la prenda.
Mitjons ciclisme 100% sublimats. Ideals per la pràctica en bici, encare que també aptes per altres esports com el running. No presenten cap tipos de costura i s' adapten perfectament a la forma de cada peu. Ofereixen una excel·lent transpiració del suor sense que aquesta s' acumuli al interior del mitjó i proporcionant màxima lleugeressa.

GUIA TALLES

OFICIAL SPONSORS

 
SCOTT
NUTRISPORT
 

SPONSORS

 
healthsystem
SNACKISSIMO
 

AMB EL SUPORT DE

 
tossademar
unio ciclista tossa
 
ES | ESPAÑOL