fbpx

Benvinguts aTossa de Mar. Situada entre la ciutat de Barcelona i la frontera francesa, Tossa es una antiga població de pescadors amb un gran bagatge històric, avui convertida en coneguda destinació turística de la Costa Brava.

Imagina sentir-te en plena natura i poder gaudir del silenci, conèixer llocs de Tossa que mai t’hauries pensat trobar aquí, espais de gran bellesa amb tota l’olor de la natura: de pi, de romaní, de farigola...

Imagina l’olor de la mar i gaudeix-la des d’un dels paisatges més espectaculars de la Costa Brava, una successió de penya-segats i miradors embolcallats de verds i de blaus, un caprici de formes que juguen amb la mar dibuixant entrants i sortints, platges i caletes.


DISSABTE 28 SETEMBRE 2019
Hora
Event
Ubicació
17:00 a 20:00
Rebuda participants i entrega de dorsals
Zona Esportiva Anna Esteve-Llach
DIUMENGE 29 SETEMBRE 2019
Hora
Event
Ubicació
7:00 a 8:30
Entrega de dorsals
Zona Esportiva Anna Esteve-Llach
8:15
Obertura Calaixos
Zona Esportiva Anna Esteve-Llach
8:30
Sortida Marathon
Zona Esportiva Anna Esteve-Llach
9:00
Sortida Rally
Zona Esportiva Anna Esteve-Llach
10:20
Arribada primer corredor Rally
Zona Esportiva Anna Esteve-Llach
12:30
Arribada primer corredor Marathon
Zona Esportiva Anna Esteve-Llach
16:00
tancament de Meta
Zona Esportiva Anna Esteve-Llach


Per tots els participants es lliurarà un maillot d´alta gama, NO es obligatori durant la Epic Costa Brava però portar-ho facilita la teva identificació. Será mes ràpida la teva identificació portant el maillot el día de la prova als avituallaments, assistència mecànica o resta de serveis.

Serveis el día de la prova:

  • Accés als avituallaments de la prova
  • Serveis exclusius arribada
  • Cronometratge del recorregut
  • Assitència mecànica
.

Maillot bike de manga corta, que destaca por su tejido Dryin, que se ajusta al cuerpo como una segunda piel y garantiza una total transpiración, especialmente en las pruebas de larga distancia. Este tejido también protege de los rayos UV. Tiene corte láser en las mangas, evitando así cualquier posible arruga.También incluye una cremallera frontal completa con una fijación de seguridad y tres bolsillos traseros aptos para objetos pequeños.

MAS MERCHANDISING

 
 EN COTXE

Venint del nord, accés per carretera a través de l'autopista AP-7, agafant la sortida 9 en direcció cap a Vidreres, Lloret de Mar i Tossa de Mar, o per la carretera nacional N-II, sortint a Vidreres, Lloret de Mar.

Per arribar a Tossa, després hi ha la opció de continuar via Lloret i fins a Tossa o de continuar per la carretera que va cap a Sant Feliu i Platja d'Aro i agafar el trencant que va directament cap a Tossa per l'interior.

Venint del sud, accés a través de l'autopista AP-7, agafant la sortida 9 en direcció cap a Vidreres, Lloret de Mar i Tossa de Mar, i acabar d'arribar a Tossa seguint les instruccions anteriors. O bé per l'autopista C-32, agafant la última sortida Blanes Costa Brava o per la carretera nacional N-II, sortint a Blanes. En aquest cas cal continuar en direcció Lloret de Mar i Tossa de Mar.

EN AUTOBUS

Des de Barcelona: SARFA - Tel. 902 302 025 - www.sarfa.com Sortides des de l'Aeroport de Barcelona (T1 i T2), des de l'Estació del Nord, a la Pl. Ali Bei, 80, i a l'estiu des de la Ronda de Sant Pere

Des de Girona: SARFA (només estiu) - Tel. 902 302 025 - www.sarfa.com Sortida des de l'Estació d'Autobusos, Pl. Espanya, s/n

SAGALÉS, S.L. - Tel. 972 213 227 - www.sagales.com Sortida des de l'Estació d'Autobusos, Pl. Espanya, s/n - Trajecte de Girona a Lloret de Mar. Canvi d'autobús a Lloret de Mar per anar cap a Tossa.

TEISA (des de l'01/10 fins al 30/06 de dilluns a divendres) - 972 204 868 - www.teisa-bus.com Trajecte des de l'Estació d'Autobusos de Girona (Pl. Espanya, s/n) fins a Llagostera. A Llagostera cal canviar d'autobús i agafar el de la companyia SARFA que va fins a Tossa a les 07.10 h, 15.35 h i 18.30 h.

Des de Lloret de Mar: PUJOL i PUJOL - Tel. 972 364 476 - www.transpujol.com Sortida des de l'Estació d'Autobusos

Des de Blanes: PUJOL i PUJOL - Tel. 972 337 842 - www.transpujol.com Sortida des de l'Estació d'Autobusos (Passeig Catalunya, s/n) i des de Plaça Catalunya, fent transbordament a un altre autobús de la mateixa companyia a l’Estació d'Autobusos de Lloret. Si la sortida és des de l'Estació de Tren de Blanes, cal preguntar si s'ha de fer transbordament a l'Estació d'Autobusos de Lloret (alguns autobusos van directament a Tossa i d'altres no).

EN TREN

Des de Barcelona: Tren de rodalies de RENFE, línia R1, direcció Maçanet-Massanes o Blanes. Sortides des de Barcelona-Estació de Sants, Plaça de Catalunya, Arc de Triomf i El Clot-Aragó. Cal baixar a la població de Blanes i continuar des d’aquí en autobús (PUJOL I PUJOL) o en taxi. Informació RENFE - Tel. 902 320 320 http://rodalies.gencat.cat

Des de l’estranger: Trens d'alta velocitat des de França (París, Lyon, Toulouse, Marseille) fins a Girona o Barcelona. Trens francesos fins a Cerbère (França) i continuar des d’aquí amb els trens espanyols, línia RG1, Portbou, Figueres, Girona, Maçanet (i Blanes, directe amb alguns trens o amb trasbord a línia R1 a Maçanet), des d’on podran connectar amb Tossa en autobús. Informació RENFE - Tel. 902 320 320 www.renfe.es

Des de qualsevol ciutat de la península: Cercar els AVE i trens regionals que tinguin com a destinació principal més propera o bé Girona o bé Barcelona i continuar des d’aquí en autobús seguint les instruccions de l’apartat anterior. Informació RENFE - Tel. 902 320 320 www.renfe.es

OFICIAL SPONSORS

 
SCOTT
NUTRISPORT
taymory
 

SPONSORS

 
ciclistlab
siroko
la brava
healthsystem
SNACKISSIMO
 

AMB EL SUPORT DE

 
tossademar
unio ciclista tossa
 
ES | ESPAÑOL